PREGLED ZA NAOČARE

Pre odabira okvira...

Kod nas možete odraditi besplatno kopjutersko odredjivanje dioptrije!

Prvo se radi kompjutersko merenje dioptrije koje je potpuno bezbolno. Zatim pomoću probnog seta stakala pokušavate da pročitate brojeve i slova na određenoj distanci u zavisnosti da li Vam je potrebna dioptrija za blizinu, daljinu ili srednju distancu.

ŠTA SADRŽI RECEPT ZA NAOČARE?

OD: oculus dexter – desno oko

OS: oculus sinister – levo oko

OU: oculi uterque – oba oka
Cilindrična korekcija – cilindar: ispravlja dioptriju u određenom uglu, kada je rožnjača zakrivljenija u jednom svom delu
PD: pupillary distance – razmak između zenica u mm, najčešće se PD razlikuje za blizinu i daljinu jer dolazi do približavanja očiju prilikom čitanja i samim tim je PD manji

Okviri na akciji

Isporuka na teritoriji Srbije

Proizvode dostavljamo na teritoriji cele Srbije posredstvom kurirske službe. Dostava se naplaćuje po važećem cenovniku kurirske službe koja dostavlja paket.
Troškove dostave plaćate kuriru prilikom preuzimanja pošiljke.

Plaćanje pouzećem

Plaćanje se vrši u trenutku isporuke proizvoda.
Sve naočare dolaze sa tvrdom futrolom za čuvanje naočara i vodimo računa da se paket ne ošteti prilikom dostave.

Pouzdan kvalitet

Odličan kvalitet naočara i optimalan spoj udobnosti i zaštite. Naše naočare izrađujemo na mašini najnovije generacije proizvođača Huvitz koji je jedan od vodećih proizvođača mašina za ugradnju dioptrijskih sočiva.

Veliki izbor

Mogućnost odabira okvira za naočare je zaista velika. Asortiman naočara se neprestano obnavlja, prateći aktuelne svetske trendove, jer pored toga što čuvaju i poboljšavaju naš vid, naočare su neizostavan modni detalj.

Korpa