ODABIR OKVIRA

Pre kupovine...

Prilikom odabira okvira za lice, važno je obratiti pažnju kako se osećate dok nosite taj okvir.
Da li osećate da vam negde smeta, oko ušiju ili na nosu.
Prilikom odabira metalnog okvira, okvira na bušenje ili sa najlonom – okviri koji imaju papučice, jako je važno kako vam takvi lepo legnu na nosnu kost kako bi sprečili kasnije crvenilo i nelagodu prilikom nošenja. Isto važi i prilikom odabira  plastičnog okvira, obratite pažnju da most okvira idealno naleže na nosnu kost.

Naš optičar skupljanjem ili širenjem papučica kao i savijanjem same drške može prilagoditi određeni okvir Vašem obliku lica.

glasses, eye glasses, frame

Isporuka na teritoriji Srbije

Proizvode dostavljamo na teritoriji cele Srbije posredstvom kurirske službe. Dostava se naplaćuje po važećem cenovniku kurirske službe koja dostavlja paket.
Troškove dostave plaćate kuriru prilikom preuzimanja pošiljke.

Plaćanje pouzećem

Plaćanje se vrši u trenutku isporuke proizvoda.
Sve naočare dolaze sa tvrdom futrolom za čuvanje naočara i vodimo računa da se paket ne ošteti prilikom dostave.

Pouzdan kvalitet

Odličan kvalitet naočara i optimalan spoj udobnosti i zaštite. Naše naočare izrađujemo na mašini najnovije generacije proizvođača Huvitz koji je jedan od vodećih proizvođača mašina za ugradnju dioptrijskih sočiva.

Veliki izbor

Mogućnost odabira okvira za naočare je zaista velika. Asortiman naočara se neprestano obnavlja, prateći aktuelne svetske trendove, jer pored toga što čuvaju i poboljšavaju naš vid, naočare su neizostavan modni detalj.

Korpa